MEEDOENREGELING TILBURG

U bent van harte uitgenodigd om met Ubuntu aan de slag te gaan: geen regelmatig terugkerende, achteraf- of verborgen kosten, een degelijk besturingssysteem, voorgeïnstalleerd met software van recente datum, vele toepassingen voor alledaags gebruik, voorgeïnstalleerd en licentievrij, gebruiksvriendelijk en veilig: sleutel erin, starten en rijden maar!
Evenzo van belang is de ervaring van Ubuntu in de betekenis van het woord: medemenselijkheid en onderlinge verbondenheid. Het uit zich in solidariteit, sociale omgang, samen redzaamheid, geheel in de 'open bron gedachte': breng naar de bron wat voor een ander van waarde is en put het noodzakelijke voor jezelf er uit.

Gebruikte hardware wordt ingezet zolang de voorraad strekt. Er wordt voor vervanging gezorgd als de hardware binnen een jaar er mee ophoudt. De garantie die Duurzaam Digitaal biedt is vertrouwen, transparantie en dialoog. Omdat geld geen drempel mag zijn om mee te doen in een voortschrijdende digitalisering van de samenleving wordt in dialoog gezocht naar oplossingen. Eigenwaarde, het geloof in eigen kunnen en uitgaan van kwaliteiten die iedereen heeft, vormen een basis voor betrokkenheid om een bijdrage te leveren aan de 'open bron'. Mensen helpen elkaar om toepassingen te gebruiken in hun eigen leefsfeer. Praktische workshops, aan de hand van dialoogsturing, zorgen ervoor dat gebruikers meteen aan de slag kunnen.

Bel of mail maar gerust voor meer informatie naar:

  • Milton Lie Kwie (coördinator / projectleider)
  • Mobiel: 06 33 18 18 11
  • E-mail: milton@duurzaamdigitaal.org


PRIJSOPGAVE (wijzigingen voorbehouden)

Digitale Veiligheid en Toegang Meedoenregeling Regulier tarief
Computer (desktop) incl. instructies € onbekend € onbekend
Optioneel: beeldscherm € 15,00 € 22,50
Optioneel: toetsenbord (nieuw) € 12,00 € 15,00
Optioneel: muis (nieuw) € 7,50 € 9,50
Optioneel: geluidsboxen (nieuw) € 35,00 € 35,00
Optioneel: wifi dongel (nieuw) € 18,00 € 20,00
Optioneel: voorrijkosten (binnen Tilburg) € 7,50 € 10,00
Optioneel: inzet van eigen hardware* € 25,00 € 35,00

* Opmerking: bij het gebruik van eigen hardware wordt deze kosteloos getest op geschiktheid en bruikbaarheid. De kosten die in rekening worden gebracht zijn voor installatie en instructies.